Studentul Socevean
Activitati - Filantropie

Hristos a înviat! 

Dragi prieteni, în perioada 27-29 mai, ASCOR Suceava organizează în premieră un eveniment la care merită să participați. Aproximativ 200 de tineri se vor aduna la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava pentru a dezbate o temă care oglindește poate cel mai bine frământările lor de astăzi: „CUI ȘI CUM DĂRUIM DRAGOSTEA NOASTRĂ? IUBIREA- ȘANSĂ, BINECUVÂNTARE ȘI LIMITE”.
Pe parcursul acestor zile vom asista la o CONFERINȚĂ generatoare de întrebări și curiozități, pe care vom încerca să le clarificăm cu ajutorul moderatorilor, în cadrul SESIUNILOR ulterioare DE DISCUȚII (pe grupe), dar ne vom bucura și de IEȘIRI ÎN AER LIBER (Cetatea de Scaun a Sucevei, Măn. Sfântul Ioan cel Nou, Muzeul Satului), JOCURI și ACTIVITĂȚI PE ECHIPE.
Iar, pentru că cel mai important este să învățăm ceea ce ne-ar plăcea să știm, vom avea ocazia să alegem dezbaterile la care vrem să participăm!
Înscrierile se pot face până pe data de 22 mai, ora 20:00, iar prețul unui bilet este 30 de lei (care acoperă toate mesele și materialele de lucru).

IMPORTANT: accesul la eveniment necesită bucuria din sufletele voastre, deci nu vă uitați zâmbetele acasă; de restul ne ocupăm noi!

buun2.jpg