Campania "O seperanţă de Crăciun"
Activitati - Filantropie

Mulţi copii aşteaptă cu nerăbdare venirea iernii pentru a vesti bucuria Naşterii Domnului şi în acelaşi timp se pregătesc să-l întâmpine pe Moş Crăciun cu entuziasm, primind cadouri sub brăduţul frumos împodobit. Aceşti copii îşi petrec sărbătorile de iarnă alături de familiile lor, într-un cămin plin de căldură şi iubire.

            Dar sunt şi alţi copii care îşi doresc să aibă ce pune pe masă, care vor să meargă la şcoală şi nu au posibilitatea, care vor să meargă să colinde din casă în casă, dar sunt marginalizaţi din pricina sărăciei.

            Şi ei îl aşteaptă pe Moş Crăciun cu nerăbdare, sperând că acesta le va aduce măcar câteva alimente pentru familiile lor sau nişte hăinuţe şi o pereche de ghetuţe călduroase pentru a îndura frigul iernii. Aceşti copii nevinovaţi au inimile pline de speranţă, pentru că ştiu că în jurul lor sunt mulţi oameni cu inimile mari ce îi pot ajuta... dar din păcate se maturizează prea repede, uitând să se mai bucure de jocurile şi poveştile copilăriei.

            În decursul campaniilor desfăşurate până acum, am observat cu cât entuziasm primeşte o familie nevoiaşă o plasă de alimente sau câtă bucurie li se citeşte pe feţele copilaşilor când primesc un dar.

           Din dorinţa de a revedea zâmbete sincere pe chipuri îngereşti, de a umple de noi speranţe sufletele celor ce şi le pierd, şi a face bucurii ţesute din dragostea pentru aproapele a fiecăruia dintre noi, vă invităm şi în acest an să fiţi părtaşi realizării acestor bucurii; să le oferim un zâmbet şi un cadou şi în acest Crăciun copiilor pe care viaţa i-a supus unor încercări prea grele pentru vârsta lor.

 

Campania „O speranţă de Crăciun” are drept scop colectarea de hăinuţe, jucării, alimente şi bani pentru:

 • Copiii din centrele de plasament din judeţul Suceava
  -         “Laurentia Ulici” din Gura Humorului;
  -         „Sf. Gheorghe” din Dolhasca

 

 • Familii nevoiaşe din judeţul Suceava;
  -         Familie cu 6 copii din localitatea Salcea
  -         Familie cu 2 copii din localitatea Măriţei
  -         Familie cu 4 copii din localitatea Suceava

 

Vă aşteptăm şi pe voi să participaţi alături de noi cu un mic dar de Crăciun pentru a vesti pentru aceşti copii bucuria Naşterii Domnului.

Campania „O speranţă de Crăciun ” se desfăşoară în perioada 20 noiembrie - 20 decembrie 2012. Vor fi amplasate 2 urne mari pentru jucării, şi hăinuţe în corpul A, respectiv în corpul E din Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava. De asemenea, puteţi lăsa la sediul ASCOR Suceava (Str. Universităţii, căminul II, parter, camera 16) bănuţi, alimente şi alte mici daruri.

Pentru alte informaţii referitoare la această campanie nu ezitaţi să ne contactaţi la numerele  de telefon:

 • 0745845763 – Doroftei Dinu-Bogdan
 • 0747586785 – Sauciuc Vasile Cristian

Sau:

 • Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • www.ascorsuceava.ro

Vă aşteptăm cu drag şi vă mulţumim pentru implicare şi colaborare!

Vă dorim Sărbători fericite!

Multă sănătate, bucuri,

Spor şi reuşită în tot ce faceţi.

LA MULŢI ANI!!!!