“Din suflet pentru suflet”
Activitati - Filantropie

Pe data de 08.04.2012 ne-am hotărât sa ajutam copiii nevoiaşi de la Centrul Dolhasca, judeţul Suceava. Părintele Dragoş Buta ne-a ajutat cu cateva pacheţele pentru copii, iar noi la randul nostru am cumparat fructe si dulciuri.

La acest centru din Dolhasca au mers 9 membri ai organizaţiei A.S.C.O.R. Suceava. Copiii de la centru ne-au primit cu braţele deschise, fiind foarte bucuroşi de sosirea noastră.

Dimineaţa, odată ajunşi, am mers alaturi de copii la Biserica din Dolhasca unde a avut loc o slujbă frumoasă de Florii. După terminarea slujbei ne-am reintors la centru unde copiii au cantat diverse cântecele, au recitat poezii şi au dansat foarte frumos. Mai târziu am facut poze cu toţi acei copii minunati.

A fost o zi foarte frumoasa petrecuta impreuna şi ne propunem sa le fim alaturi si sa ii ajutam si in continuare pe aceşti copii care au nevoie de foarte multă dragoste.

Mulţumim celor care au participat, si celor care doresc să participe la următoarele activităţi filantropice. Să ne ajute bunul Dumnezeu, sa ne întărească şi să ne dea sănătate pentru a putea dărui şi altora un strop din bucuria noastră. Doamne Ajută!