AJUTOARELE LUI MOȘ NICOLAE...
Activitati - Filantropie

        Cu ghetuţele lustruite şi parcă mai cuminţi ca niciodată, in seara de 5 decembrie cei mici l-au aşteptat cu nerăbdare pe Moş Nicolae. Dar nu numai cei mici au primit daruri în această seară minunata de decembrie, ci și copiii din căminele studențești, deoarece moșul a lăsat la sediu ASCOR-ului daruri si studenților noștri.  

        Așadar, la revărsatul zorilor câțiva membrii ai ASCOR-ului au pornit spre a îndeplini misiunea cu multă bucurie în suflet. Ce poate fi mai frumos decât acel sentiment pe care îl ai atunci când te trezești dimineața și găsești la ușă ghetuța de la moșu. Știi că a trecut timpul și ai crescut, dar totuși cineva se mai gândește și la tine. Niciodată nu suntem prea mari pentru a ne simți din nou copii.

        Membrii ASCOR-ului s-au gândit să-i dea o mână de ajutor moșului, confecționând niște ciuboțele din hârtie ce conțineau bomboane, pentru că sunt preferatele tuturor, un citat, care conținea un cuvânt de învățătura ce ne va fi cu siguranță de mare folos într-o anume împrejurare a vieții, o iconiță și nu în ultimul rând o nuielușă, care o merităm fiecare dintre noi... Moș Nicolae a fost darnic și cu pedepsele. Conform tradiției creștine, el pedepsea pe cei care se abăteau de la dreapta credință lovindu-i cu nuiaua peste mâini. Spre deosebire de anul trecut, moșul a lăsat daruri pentru toți studenții, rugându-i să fie în continuare la fel de buni și ascultători ca și până acum.

        Moșul a venit la voi cu dragoste și speranța, să încercăm să fim cu toții mai buni, mai cuminți, mai iertători ca să primim multe cadouri de la acel moș bun și blând, Sfântul Nicolae. Fă și tu un dar, o bucurie celor dragi. Ce poate fi mai frumos când știi că le poți aduce persoanelor dragi ție și celor uitate de lume un strop de fericire? Un zâmbet poate face mai mult decat 1000 de cuvinte!