Conferinta Protos. Hrisostom Rădăşanu
Activitati - Filantropie

Joi, 22 martie 2012, orele 18:00 vă invităm la conferința susținută de: Protos. Hrisostom Rădăşanu, preot duhovnic la M-rea Sihăstria Putnei cu tema "Valori și false valori în lumina cuvântului lui Dumnezeu". Conferința va avea loc în Sala Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, str. Vasile Bumbac, nr. 14 .

 
Dăruiește lumină! ediția a III -a
Activitati - Filantropie

VINO ALĂTURI DE NOI ÎN PROIECTUL „DĂRUIEŞTE LUMINĂ!" Şl BUCURĂ PE SEMENII TĂI!

Beneficiarii proiectului sunt copiii de la centrele de plasament din judeţul Suceava, familii nevoiașe și studenţi din Universitatea Suceava. 
Puteţi ajuta şi voi donând jucării, hăinuţe sau bani în perioada 12 Martie - 11 Aprilie 2012 în urnele special amenajate în campusul universităţii.


 
"Din suflet pentru suflet"
Activitati - Filantropie

Pe data de 16.02.2012, ne-am propus să ajutăm o familie nevoiaşă din Măriţei, judeţul Suceava, fiind îndrumaţi de părintele Ioan Irimia. Părintele a contribuit cu bani pentru încărcarea unei butelii cu gaz metan, iar noi am cumpărat alimente de bază pentru familia nevoiaşă. Au mers patru membri ai organizaţiei ASCOR Suceava.

Campania a continuat si in ziua de joi, 23.02.2012, cand am ajutat si am adus din nou pachetele la aceasta familie.

 Familia formată din doi părinţi tineri cu vârsta de aproximativ 24 de ani şi doi copii mici până în 2 ani, se confruntă cu multe lipsuri. Familia locuieşte momentan într-o fostă instituţie de învăţământ, acum părăsită, însă fără igienă sanitară corespunzătoare şi în condiţii destul de precare. 

 Tinerii, fără un loc de muncă şi fără posibilitatea de a se întreţine, speră in bunătatea lui Dumnezeu şi a celor cu inimă bună.  

 Fiind o situaţie dramatică, facem apel către oricine poate şi vrea să ajute această familie cu orice doreşte: un loc muncă, haine, alimente, jucării sau bani.

 Ne puteţi contacta la sediul ASCOR, Str. Str. Universităţii, nr. l, cămin II, cam. 53, sau la nr de telefon 0756710641, adresa de mail. Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 Mulţumim celor care au participat, si celor care doresc să participe la următoarele activităţi filantropice. Să ne ajute bunul Dumnezeu, sa ne întărească şi să ne dea sănătate pentru a putea dărui şi altora un strop din bucuria noastră. Doamne Ajută!

 
Ajutor umanitar unei familii din Salcea
Activitati - Filantropie

[sigplus] Critical error: Image gallery folder 19.02.2012 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

În data de 11.02.2012 ne-am propus să bucurăm o familie nevoiaşă din judeţul Suceava, însă nu ne-a fost uşor să o alegem deoarece în judeţul Suceava sunt multe familii care nu beneficiază de nici un venit semnificativ şi au mulţi copii în îngrijire. În cele din urmă, ne-am decis să mergem în localitatea Salcea din judeţul Suceava, acolo fiind o familie nevoiaşă cu şapte copiii.

Astfel, cu ajutorul unei familii din Italia care a donat hăinuţe şi dulciuri pentru copii, cât şi datorită campaniei „An de an, milioane de copii sunt uitaţi de Moş Crăciun” unde s-au strâns jucării şi bani, cu care s-a cumpărat alimente de bază, s-au făcut pacheţele pentru familia la care urma să mergem.

Vizita noastră a adus bucurie nespusă copiilor şi părinţilor încât nu mai ştiau cum să ne mulţumească.

 Cu ajutorul bunului Dumnezeu şi al tuturor celor care doresc să ajute, Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi Români, filiala Suceava va continua aceste activităţi filantropice. Mulţumim celor care au participat, si celor care doresc să participe şi la următoarele activităţi filantropice.

Să ne ajute bunul Dumnezeu, sa ne întărească şi să ne dea sănătate pentru a putea să dăruim şi altora o fărâmă de bucurie. Doamne Ajută!

{gallery}19.02.2012{/gallery}

 
Campanie de Craciun
Activitati - Filantropie

[sigplus] Critical error: Image gallery folder 22.11.2011 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

An de an, milioane de copii sunt UITAȚI DE MOȘ CRĂCIUN.

Niciodată nu este prea târziu să facem un bine cuiva ! Mai ales, copiilor săraci! Alătură-te campaniei de strângere de fonduri pentru copiii din centrele de plasament sau din familii nevoiaşe, pentru ca Moş Crăciun să nu-i uite şi anul acesta! Donează o jucărie, un bănuţ, sau hăinuţe în urnele special amenajate din campusul Universitar! EI NU AU NICIO VINĂ! 

{gallery}22.11.2011{/gallery} 

 

 


Pagina 3 din 4