Studentul Socevean
Activitati - Filantropie

Hristos a înviat! 

Dragi prieteni, în perioada 27-29 mai, ASCOR Suceava organizează în premieră un eveniment la care merită să participați. Aproximativ 200 de tineri se vor aduna la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava pentru a dezbate o temă care oglindește poate cel mai bine frământările lor de astăzi: „CUI ȘI CUM DĂRUIM DRAGOSTEA NOASTRĂ? IUBIREA- ȘANSĂ, BINECUVÂNTARE ȘI LIMITE”.
Pe parcursul acestor zile vom asista la o CONFERINȚĂ generatoare de întrebări și curiozități, pe care vom încerca să le clarificăm cu ajutorul moderatorilor, în cadrul SESIUNILOR ulterioare DE DISCUȚII (pe grupe), dar ne vom bucura și de IEȘIRI ÎN AER LIBER (Cetatea de Scaun a Sucevei, Măn. Sfântul Ioan cel Nou, Muzeul Satului), JOCURI și ACTIVITĂȚI PE ECHIPE.
Iar, pentru că cel mai important este să învățăm ceea ce ne-ar plăcea să știm, vom avea ocazia să alegem dezbaterile la care vrem să participăm!
Înscrierile se pot face până pe data de 22 mai, ora 20:00, iar prețul unui bilet este 30 de lei (care acoperă toate mesele și materialele de lucru).

IMPORTANT: accesul la eveniment necesită bucuria din sufletele voastre, deci nu vă uitați zâmbetele acasă; de restul ne ocupăm noi!

buun2.jpg

 
Conferință: Societatea de mâine sub dictatura unui nou comunism
Activitati - Conferinte

Doamne ajuta!

ASCOR Suceava, Bucovina Profundă și APOR Suceava au bucuria de a vă invita la conferința cu tema ”Societatea de mâine sub dictatura unui nou comunism”, ținută de biofizicianul Virgiliu Gheorghe și Dan Alexandru.
Evenimentul va avea loc luni, 18 aprilie a.c., în Aula din Corpul E - USV.
Intrarea este liberă!

Vă așteptăm cu drag!

12992954_1730904850482805_2143110807_n.jpg

 
Conferință: Principiile alimentației creștine
Activitati - Conferinte

Doamne ajuta!


ASCOR Suceava, Bucovina Profundă și APOR Suceava au bucuria de a vă invita la conferința cu tema ”Principiile alimentației creștine”, ținută de Protosinghel Iustin Petre - Starețul Mănăstirii Sfântul Ioan Casian - Dobrogea.
Evenimentul va avea loc joi, 14 aprilie a.c. în Sala Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților ( vis-a-vis de restaurantul Taco Loco )
Intrarea este liberă!


Vă așteptăm cu drag!

afisssssssss.jpg

 
Conferinta si lansare de carte: Creştinism, patriotism, europenism opinii şi întrebări
Activitati - Conferinte

Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi Români, Filiala Suceava organizează Joi, 31 Martie 2016, de la ora 18:00, la ala Auditoriums „Joseph Schmidt” a Universităţii “Ştefan cel Mare”, o conferinţă cu tema "Creştinism, patriotism, europenism opinii şi întrebări" ce va fi sustinuta de scriitorul Mugur Vasiliu, cercetător în antropologie culturală. 

Va avea loc şi lansarea cărţii "Doxastar" cu participarea corului Psaltis al Asociaţiei de muzică bizantină "Psaltis" din Bucureşti. 

Intrarea este liberă

Afi conferin Suceava mar 2016.jpg

 
Conferință: Familia crestină in pericol
Activitati - Concerte

A.S.C.O.R. Suceava organizează conferința "Familia Crestina in pricol”, vineri – 18 Martie, la ora 17.00, în Auditorium Joseph Schmidt (corp F) al Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava.

Ca invitat, îl vom avea alături de noi pe prof. univ. dr. Pavel Chirilă.

Vă așteptăm cu drag!

Intrarea este liberă!

afis nou.jpg

 


Pagina 1 din 20